Onze diensten

Beleggingsfonds starten

Volledige begeleiding bij het starten van uw eigen fonds. AssetCare heeft meer dan 70 beleggingsfondsen opgericht in allerlei verschillende asset classes. Door onze uitgebreide ervaring kunnen we uw fonds binnen 3 tot 4 maanden helpen lanceren
lees meer

Customer Due Diligence

Ervaar efficiëntie en naleving van wet- en regelgeving door het uitbesteden van tijdrovend Customer Due Diligence onderzoek aan AssetCare. Behoud als verantwoordelijke beheerder de controle, terwijl wij zorgvuldig uw cliënten identificeren en verifiëren.
lees meer

Fondsadministratie

AssetCare draagt zorg voor een onfhankelijke administratie en waardering van de beleggingen, op basis waarvan de NAV wordt berekend, en zorgt tevens voor de verplichte rapportages naar de AFM en DNB. Hierdoor behouden beheerders controle en kunnen ze zich concentreren op het beleggingsbeleid.
lees meer

AssetCare Portaal

Met het AssetCare portaal heeft u continu inzicht in de gedelegeerde activiteiten bij AssetCare. Bovendien kunnen uw investeerders toegang krijgen tot hun eigen omgeving, volledig in de stijl van uw fonds. Zo bieden we u en uw investeerders gemak en gepersonaliseerde ervaring.
lees meer

Overstappen

Overweegt u de overstap naar AssetCare? Door schaduwadministratie lijnen wij de gehele administratie op en verzorgen een zorgeloze en foutloze overstap.
lees meer
Meer informatie over onze diensten aan beleggingsfondsen?
Neem contact met ons op