Digitalisering van de investerings­beleving en administratie

Het AssetCare Portaal biedt u en uw investeerders inzicht in de ontwikkelingen van het fonds. Alles in de stijl en uitstraling van uw fonds.

Laptop Image 0
Laptop Frame Image

CDD

CDD-controles worden geregistreerd in het AssetCare Portaal. Alle bijbehorende documenten worden opgeslagen in een veilige en centrale omgeving. Fondsbeheerders hebben te allen tijde toegang tot de status en kunnen zelf de vereiste risicoclassificaties bepalen.
Graph Background Image

Participantenregister

In de software worden de participanten van het fonds overzichtelijk geadministreerd met geavanceerde tools zoals NAV-tracking, IBAN-validatie en series-accounting. Hiermee hebben fondsbeheerders snel en efficiënt toegang tot alle relevante informatie van hun fonds.

Rapportages

Automatische gegenereerde rapportages voor investeerders in de stijl van uw fonds, zoals transactienota's, maandrapportages en jaaropgaven voor belastingaangifte.

UBO trustregister

Eenvoudige export van gegevens om te kunnen voldoen aan de eisen van het UBO Trustregister, welke van toepassing zijn op fondsen in Nederland. Onze gebruiksvriendelijke oplossing maakt het mogelijk om gegevens te exporteren conform het format van de Kamer van Koophandel.

Investeerders omgeving

Uw investeerders kunnen inloggen in het AssetCare Portaal om hun participatie in het fonds, de waardeontwikkeling en documenten in te zien. Dit alles in de huisstijl van het fonds.

Berichtenbox

Met onze geïntegreerde berichtenbox kunt u als fondsbeheerder eenvoudig en efficiënt communiceren met uw participanten. Stuur bijvoorbeeld periodieke nieuwsbrieven of belangrijke updates rechtstreeks naar uw beleggers. Zo blijven uw participanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en versterkt u de betrokkenheid bij het fonds.

Softwarevoordelen


Veilig en efficiënt inzicht in de ontwikkelingen binnen uw fonds


Biedt investeerders transparantie door inzichtelijke rapportages en overzichten


Verstuur beveiligde berichten en nieuwsbrieven naar participanten


Behoudt grip op de gedelegeerde processen binnen de administratie


Voldoe eenvoudig aan UBO Trustregister-eisen met exportmogelijkheden voor de Kamer van Koophandel.

Laptop Image 0Laptop Image 1
Laptop Frame Image
Plan een demo over het AssetCare Portaal
Plan een demo