Onze diensten

Customer due diligence

Ervaar efficiëntie en naleving van wet- en regelgeving door het uitbesteden van tijdrovend Customer Due Diligence onderzoek aan AssetCare. Behoud als verantwoordelijke beheerder de controle, terwijl wij zorgvuldig uw cliënten identificeren en verifiëren.
lees meer

Fondsadministratie

AssetCare draagt zorg voor het onafhankelijk ophalen van prijzen en mutaties van beleggingen, waarmee de NAV wordt berekend, en zorgt tevens voor de verplichte rapportages naar de AFM en DNB. Hierdoor behouden beheerders controle en kunnen ze zich concentreren op het beleggingsbeleid.
lees meer

Wetgeving

Toelichting over de toepasselijke wetgeving voor beleggingsfondsen in Nederland. Hiermee krijgt u inzicht in de relevante regels en verplichtingen waaraan fondsen dienen te voldoen.
lees meer

Beleggingsadministratie

Ondersteuning bij pensioenfondsen met diverse aspecten van beleggingsadministratie. Ontdek hoe ons ervaren team u kan helpen bij complexe rapportages en het voldoen aan toezichthoudersvereisten.
lees meer

Transfer Agent

Als administratiekantoor hebben wij ervaring met het individueel bijhouden van beleggingsadministraties, wat perfect aansluit bij het Nieuwe Pensioenstelsel. Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een efficiënte en betrouwbare administratie.
lees meer
Wil je een fonds starten?
neem contact op met Sam