Specialist in het structureren en administreren van collectieve beleggingen

Graph Background Image

Onze visie

AssetCare streeft ernaar om collectief beleggen toegankelijk en efficiënt te maken door administratieve complexiteit weg te nemen. Dit stelt fondsbeheerders in staat zich te richten op het behalen van rendement, terwijl wij als betrokken partner helderheid en vertrouwen verschaffen.

Over AssetCare

Sinds 2006 richt AssetCare zich op de institutionele markt en bediende bij de start institutionele klanten als Atradius, Philips Pensioenfonds en Kempen Capital Management. Vanwege ons ongekende succes en de toenemende vraag van alternatieve beleggingsinstellingen, is het bedrijf in 2010 ook gestart met het faciliteren van beleggingsfondsen.

Vandaag de dag bedient AssetCare verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, schuldfondsen, cryptofondsen, vastgoedfondsen, private equity fondsen en fondsen die beleggen in beursgenoteerde instrumenten. Door onze persoonlijke en innovatieve aanpak ondersteunen wij onze klanten gedurende de gehele levenscyclus van het fonds.

“Collectief beleggen zonder administratieve complexiteit, dat is waar wij voor staan.”

Tom Straver | Co-Founder
AssetCare team

Bij AssetCare streven wij continu naar innovatie en efficiënte naleving van wet- en regelgeving. Om dit te realiseren werken wij samen met gerenommeerde partners, zoals Charco & Dique, Constant IT, SS&C en Bloomberg. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening te waarborgen.

Daarnaast zijn de administratieve processen bij AssetCare gecertificeerd onder de ISAE 3402 Type-II certificering, wat aantoont dat we voldoen aan de hoogste industriestandaarden op het gebied van interne beheersing en risicomanagement.

Onze partners

Onze specialisten

Bekijk ons team
Graph Background Image
Interesse in een kennismaking?
Neem contact op met Tom Straver