Onafhankelijke beleggingsadministratie op maat

Beleggingsadministratie

Met tientallen jaren ervaring in het leveren van diensten voor beleggingsadministraties bieden wij maatwerk en specialistische kennis aan pensioenfondsen. Ons ervaren team ondersteunt u in alle aspecten van administraties, automatisering en rapportage. Zo zorgen wij ervoor dat uw administratie correct en up-to-date blijft, wat essentieel is in het huidige complexe financiƫle landschap.

Rapportageverplichting

De rapportages voor pensioenfondsen naar toezichthouders worden steeds complexer en vereisen regelmatige aanpassingen aan format en gegevens. Onze dienstverlening omvat het leveren van actuele rapporten zoals FTK, MER, MESRAP en AIFMD, waarbij we ons flexibel opstellen om te voldoen aan toekomstige eisen.

Oversight

Financiƫle toezichthouders en deelnemers in het pensioenfonds stellen hoge eisen aan de juistheid en actualiteit van uw administratie. Wij bieden toezichthoudende diensten die uw beleggingsadministratie controleren en zorgen voor onafhankelijke bewaking van beleggingsrestricties, zoals overeengekomen met uw (fiduciair) beheerder. Zo waarborgen we correcte naleving voor alle betrokken partijen.

Consultancy

Het team van AssetCare bestaat uit ervaren professionals met diepgaande kennis van beleggingsadministraties, automatisering en rapportage. We zijn gespecialiseerd in het aanpakken van unieke boekhoudkundige uitdagingen en performancemetingen. Onze expertise heeft talrijke institutionele partijen geholpen bij het oplossen van hun uitdagingen.
Graph Background Image
Plan een gesprek met een van onze specialisten
Maak een afspraak